Омега 3, Molecularly Distilled Fish Softgels американського бренду Now Foods
Жирні кислоти виявилися особливо ефективними зниження рівня атерогенних тригліцеридів у крові
А також поганого холестерину - ліпопротеїдів низької щільності.
Внаслідок реалізованих модифікацій, що трапились у раціоні харчування людей останніх поколінь, зявилися порушення у регуляції багатьох біологічних процесів.
Серед них особливо серйозні наслідки для організму мають, по-перше, порушення ліпідного (жирового) обміну в печінці та плазмі крові та, по-друге, порушення тонких механізмів регуляції балансу прозапальних та протизапальних речовин.
Обидва ці процеси пліч-о-пліч ведуть до формування основних серцево-судинних захворювань, включаючи атеросклероз, ішемічну хворобу серця, гостру і хронічну недостатність мозкового кровопостачання, гіпертонічну хворобу, а також призводять до величезної різноманітності процесів, в яких провідна роль належить запальним реакціям (арт. алергії, тромбофлебіт тощо).
Багато нинішніх медичних досліджень підтверджують, що фактором таких патологій є дефіцит у харчуванні ненасичених жирних кислот сімейства Омега-3.
Було помічено, що народи, які застосовують велику кількість типової жирної їжі поряд з жирами морських риб (Marine Lipid Oil), мають дуже низькі показники спектра серцево-судинних захворювань.
Застосування Омега-3 жирних кислот коригує баланс в організмі людини простагландинів групи 2 і 3, що відновлює регуляцію запального процесу, алергічних реакцій, больового синдрому, згортання крові, багатьох функцій шлунково-кишкового тракту, нирок і нервову систему.
Використання жиру морських риб призводить до нормалізації показників вязкості крові, а також заважає розвитку тромбозів.
Омега – 3 жирні кислоти виявилися надзвичайно результативними для зменшення рівня атерогенних тригліцеридів у крові, а також “поганого” холестерину – ліпопротеїдів низької щільності.
Нарешті, не можна не відзначити, що жирні кислоти, що входять до складу Омега 3, дають будівельні блоки для побудови клітинних мембран, служать значним джерелом клітинної енергії, відповідають за нормальний розвиток мозку та очей.
Знижують ризик виникнення раку та розвитку доброякісних та злоякісних пухлин (яєчників, молочної, передміхурової залози).
СКЛАД ТОВАРУ
Склад на порцію – 2 капсули:
Калорій 20
Усього жирів 2 г
- Насичені жири 0,5 г
- Поліненасичені жири 1 г
- мононенасичені жири 0,5 г
Концентрат рибячого жиру 2 г (2000 мг):
Омега-3 жирні кислоти:
- Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 360 мг
- Докозагексаєнова кислота (DHA) 240 мг
Інші інгредієнти: капсула Softgel (рибячий желатин, гліцерин, вода) та d-альфа-токоферол (із соняшнику).
Містить рибячий жир (анчоуси, сардини) та рибячий желатин (тилапія, басу).
При виробництві не використовуються дріжджі, пшениця, глютен, соя, кукурудза, молоко, яйця чи молюски.
Вироблено на підприємстві GMP, яке опрацьовує інші інгредієнти, що містять ці алергени.
Цей концентрат рибячого жиру виробляється відповідно до суворих стандартів контролю якості. Він протестований на відсутність потенційно небезпечних рівнів забруднюючих речовин, таких як ПХД, діоксини, ртуть та інші важкі метали. У цьому продукті використовується мяка желатинова капсула з риби, яка є альтернативою мяким гелям з бичачого та свинячого желатину.
Рибячий жир - продукт виробництва Перу, Марокко.
Цей продукт може природно змінити колір.
ЯК ПРИЙМАТИ
Приймайте по 2 капсули двічі на день під час їди.
Після відкриття зберігати у прохолодному сухому місці.
Попередження: Не використовувати, якщо у вас є алергія на будь-яке зєднання. Не перевищувати рекомендовану добову порцію. Проконсультуйтеся з лікарем під час вагітності або лактації. Харчові добавки не повинні використовуватися замість різноманітної та збалансованої дієти. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Захищати від прямого сонячного проміння.
Не є медичним препаратом.
Виробник може змінити склад та/або дизайн без попередження. Це не впливає на якість товару. Ми намагаємося оновлювати інформацію про товари своєчасно.